Skottland

Wester Ross

Skottland – Wester Ross

31 oktober – 7 November 2020   Fullbokad!

Landskapen i Wester Ross är av många betraktade som Skottlands vackraste. Under denna resa fotograferar vi det varierande landskapet i området kring Torridon, Loch Maree och Applecross. Bergen här är något alldeles extra och i dalgångarna däremellan finner vi motiv bland forsar, sjöar, träd och hedar. Vi tar oss även ut till den karga kusten där klippor varvas med sandstränder och där tidvattnet gör miljön dynamisk.

I början av november är höstfärgerna som bäst i Skottland och träd och vegatation antar en vacker färgpalett som plockar upp ljuset på ett fantastiskt sätt. Vädret skiftar allt som oftast fort och ger goda möjligheter till ett speciellt och dramatiskt ljus. Kanske får vi till och med nysnö på bergstopparna?

Under resan jobbar jag tillsammans med dig som deltagare för att du ska få så bra bilder som möjligt med dig hem men också för att du ska utvecklas som fotograf. Resan görs i en liten grupp om 6 deltagare vilket gör att vi kan vara flexibla och att det finns gott om tid för handledning för den som så önskar.

Vi bor bekvämt i enkelrum på mysigt gästhus fantastiskt beläget vid Loch Maree. Du flyger smidigt och prisvärt till Edinburgh där jag hämtar upp.

9

Unikt & variationsrikt landskap

9

Dramatiskt väder och tidvatten

9

Höstfärger och nysnö

Datum: 31 oktober – 7 november 2020
Pris: 27495 kr
Detta ingår: Fotografisk guidning av Magnus Lindbom. Boende i enkelrum på gästhus (totalt 7 nätter). Frukost, lunch och 3-rätters middag. All transport på plats i minibuss inkl. upphämtning på flygplatsen i Edinburgh.
Deltagarantal: Max 6 deltagare
Ansträngningsnivå: Lätt – Kortare vandringar upp till 3 km med fotoutrustning i lätt terräng.

Mina resor täcks av den statliga resegarantin. Flygresa och reseförsäkring (rekommenderas) ingår ej. 

Resan är fullbokad!

Du kan sätta upp dig på väntelistan genom att skicka ett mail till info@creativeadventures.se

Få förhandsinfo om nya fotoresor!

Prenumerera på Creative Adventures nyhetsbrev så får du förhandsinformation om nya fotoresor.

Pin It on Pinterest