Skottland

Isle of Skye & Glencoe

Skottland – Isle of Skye & Glencoe

2-9 november 2019   FULLBOKAD!

Denna fotoresa tar dig till en av Skottlands vackraste och mest variationsrika öar, Isle of Skye. Här finns ett fantastiskt bergs- och kustlandskap och ett skiftande väder och ljus.
 
Under resan kommer vi att tillbringa mycket tid till att fotografera bergsmassivet Cuillins som med sina alpina toppar reser sig ur havet. Vi gör en hel del kortare vandringar här och tar oss med båt över till en fantastisk sjö belägen i hjärtat av detta massiv. Vi tar oss också bl.a upp till Old Man of Storr och dess spektakulära klippformationer. Talisker, Neist Point och Quirang, listan kan göras lång.
 
På tillbakavägen tillbringar vi två dagar i det skottska höglandet och de ikoniska landskapen kring Glen Coe, Rannoch Moor och Glen Etive. I början av november är höstfärgerna som bäst och växtligheten på bergsidorna skapar en oerhört vacker färgpalett.
 
Under resan jobbar jag tillsammans med dig som deltagare för att du ska få så bra bilder som möjligt med dig hem men också för att du ska utvecklas som fotograf. Resan görs i en liten grupp om 6 deltagare vilket gör att vi kan vara flexibla och att det finns gott om tid för handledning för den som så önskar. 

Vi bor i enkelrum på B&B och Hotel. Alla måltider inklusive 2-rätters middag ingår.
9

Fantastisk bergs- & kustlandskap

9

Dramatiskt väder och tidvatten

9

Höstfärger & nysnö

Datum: 2-9 november 2019
Pris: 25995 kr
Detta ingår: Fotografisk guidning av Magnus Lindbom. Boende i enkelrum på B&B (5 nätter) och hotel (2 nätter). Frukost, lunch och 2-rätters middag. All transport på plats i rymlig minibuss inkl. upphämtning på flygplatsen i Edinburgh och båttur.
Deltagarantal: Max 6 deltagare
Ansträngningsnivå: Lätt/Medel – Kortare vandringar upp till 3 km med fotoutrustning i lätt terräng.

Mina resor täcks av den statliga resegarantin. Flygresa och reseförsäkring (rekommenderas) ingår ej. 

Resan är fullbokad!

Du kan sätta upp dig på väntelistan genom att skicka ett mail till info@creativeadventures.se

Få förhandsinfo om nya fotoresor!

Prenumerera på Creative Adventures nyhetsbrev så får du förhandsinformation om nya fotoresor.

Pin It on Pinterest