Norra Island

22 - 30 september 2018

Norra Island

22 – 30 september 2018   1 plats kvar!

Denna fotoresa till norra Island bjuder på en oerhörd variation av fantastiska landskap. Vi fotograferar fascinerande geotermiska områden, spektakulära vattenfall, böljande bergslandskap, spännande canyons och dramatisk kust. Och som om det inte vore nog så har vi vid klart väder goda chanser att fotografera norrsken.

Vår resa börjar på mellersta Island där vi tillbringar 3 dagar. Härifrån tar vi oss bland annat till de geotermiska områdena Kerlingarfjöll och Hveravellir uppe på höglandet. Vi fotograferar även bl.a Háifoss och ett antal mindre kända pärlor. 

Vi tar oss sedan norrut upp till Mývatn-området som blir vår bas för de nästkommande tre dagarna. Här fotograferar vi fler geotermiska områden, ett antal dramatiska vattenfall (bl.a Dettifoss, Aldeyjarfoss och Goðafoss) och utforskar spännande basaltformationer och fin björkskog.

Resan avslutas med 2 dagar på nordvästra Island där vårt fokus är kusten med bland annat den kända klippformationen Hvitserkur och spännande områden där basaltklippor möter hav.

Under resan finns jag hela tiden tillgänglig för handledning för den som önskar. Min erfarenhet som landskapsfotograf och mina tidigare fotoresor till Island betyder att du kommer till rätt plats vid rätt tillfälle. Vi planerar efter ljus och väder för att du ska få ut så mycket som möjligt av resan.

9

Spännande geotermiska områden

9

Spektakulära vattenfall

9

Höstfärger och nysnö

Datum: 22-30 september 2018
Pris: 29995 kr
Detta ingår: Fotografisk guidning av Magnus Lindbom och assistent. Boende i dubbelrum på tre olika gästhus (totalt 8 nätter). Helpension med frukost, lunchpaket och 2-rätters middag. All transport på plats i fyrhjulsdrivna bilar inkl. upphämtning på Keflavik flygplats.
Deltagarantal: Max 8 deltagare
Ansträngningsnivå: Lätt – Kortare vandringar upp till 2 km med fotoutrustning i lätt terräng.

Mina resor täcks av den statliga resegarantin. Flygresa och reseförsäkring (rekommenderas) ingår ej. 

Pin It on Pinterest